Om hotellet

Om hotellet

”Komfort och renlighet är vårt motto.”

Vi är ett familjedrivet hotell i Söderköping som har funnits sedan 2005. Hotellet är kontinuerligt underhållet. Vi har lagt vår själ i att ta tillvara på klassisk stil utöver det vanliga. Vi är ett charmigt svenskt hotell i en idyllisk miljö, och det är endast 300 meter till Söderköpings stadskärna. Sevärdheter och aktiviteter är tillgängligt året om i Söderköping.
Alla rum  har hög standard med trägolv, egen dusch o toalett , tv och fri WiFi. Fria parkeringar direkt vid hotellet. Kryp ner i nybäddade sängar och stig upp till en serverad frukostbuffé som serveras i vår vackra matsal och som under sommartid kan avnjutas på uteterass i vår underbara trädgård belägen precis vid flodbanken.

I dessa tider kan det vara bra att välja ett Hotell i mindre storlek. Eftersom vi endast tar emot upp till ca. 20 personer, är det inte svårt att hålla avstånd till andra gäster. Vi har ingen matservering utan endast frukostbuffè (med frukostvärdinna) och kaffebuffè på eftermiddagen, detta innebär att inga andra än våra rumsgäster finns på Hotellet. Vi har en stor frukostmatsal och sällskapsrum för våra gäster och här råder ett lugn och man behöver ej stå i kö. Stor trädgården med grönområden och stor ute-terrass mot vattnet. Här har man gott om sittplatser och behöver ej vara orolig för att kunna hålla avstånd till andra gäster.

Antal rum: 11
Frukostbuffé
Dagstidningar
Rökfria rum
Ljudisolerade rum
Helt rökfritt
Luftkonditionering
Fritt från husdjur
Parkeringar precis vid hotellet
Fri WiFi
Tv i varje rum